Kreativnost i inovativnost: prof.dr.sc. Sanja Pfeifer

 
Pretraživanje
Obavijesti
Ispis teksta

Rok za odgovore na diskusijska pitanja 1-4 je 02.11.2004.  ističe danas. Kolege pozivam da se samostalno uključe i u ostale tematske cjeline kolegija (lekcije 5-9) te da putem diskusijskih niti međusobno komuniciraju i razmjenjuju uvide u probleme i sadržaje kolegija. Rok za diskusijske niti 5,6,7 i 9. je 10.11.2004.

Timski projektni zadaci (word format) moraju biti poslani do 09.11.2004. od strane jednog predstavnika svakog tima na email: pfeifer@efos.hr 

Intervjui članci i knjige
Ispis teksta

Linkovi


Stranica: 1
 
7 najboljih knjiga o kreativnom razmišljanju
Kratki pregled sedam najboljih knjiga o kreativnom razmišljanju koje mogu pomoći zadovoljavanju poslovnih i edukacijskih potreba. Na stranici se ujedno nalaze i linkovi na ostale naslove iz tog područja.

Fast Company online vodiči
Vodiči Fast Company-ja kolekcija su biranih, najkvalitetnijih članaka o raznim poslovnim temama. Ukoliko tražite nove ideje o vođenju, razvoju vlastite karijere ili vam trebaju nove inovativne strategije za vaš posao, dozvolite da vas mi usmjerimo.

Inovacije i promjene
Inovacija...promjena...kreativnost. GrowthWorks potiče kod poslovnih ljudi način razmišljanja koji je jedini moguć u 21. stoljeću. Osim savjetodavnih usluga i organizacije seminara i treninga, na stranici možete pročitati i neke zanimljive članke vezane uz poslovnu inovativnost i kreativnost.

Konzultanti za inovacije
Iskusite inovativnost, rješavanje problema i izgradnju vještina kako ih vidi jedan od najpriznatijih inovacijskih konzultanata. Dr. Charles Prather iza sebe ima preko 25 godina iskustva i poslovnih uspjeha koje donosi na naša predavanja i radionice. Pročitajte i brojne priče o uspješnim poslovnim pothvatima.

Osobna stranica - Edward de Bono
Stranica Edwarda de Bonoa o poslovnoj kreativnosti. Autora mnogi smatraju vodećim svjetskim stručnjakom na području kreativnog mišljenja. Napisao je 62 knjige koje su prevedene na 37 jezika. Stranica sadrži izvatke iz knjiga, dijelove predavanja i tečajeva te materijale za treninge.

Razgovor o inovacijama
Koje su bitne teme razgovora u Vašem poduzeću? Razvoj kreativnosti i brzine poslovanja ili smanjivanje troškova i izbjegavanje rizika? Potraga za novim idejama i mogućnostima ili tržište vrijednosnica i otpuštanje radnika?

Stručnjaci o inovacijama
Pregled mišljenja brojnih stručnjaka s područja menadžmenta o inovacijskim tehnikama, publikacije, tehnike poticanja kreativnosti.

Stranica: 1