Kreativnost i inovativnost: prof.dr.sc. Sanja Pfeifer

 
Pretraživanje
Obavijesti
Ispis teksta

Rok za odgovore na diskusijska pitanja 1-4 je 02.11.2004.  ističe danas. Kolege pozivam da se samostalno uključe i u ostale tematske cjeline kolegija (lekcije 5-9) te da putem diskusijskih niti međusobno komuniciraju i razmjenjuju uvide u probleme i sadržaje kolegija. Rok za diskusijske niti 5,6,7 i 9. je 10.11.2004.

Timski projektni zadaci (word format) moraju biti poslani do 09.11.2004. od strane jednog predstavnika svakog tima na email: pfeifer@efos.hr 

Metode i tehnike
Ispis teksta

Linkovi


Stranica: 1
 
Action Learning Campus
Dobrodošli na stranice Action Learning Campus-a, institucije posvećene kreativnom razvoju ljudi i njihovih poslovnih poduhvata. Materijali o aktivnom učenju, kreativnosti i radionice o rješavanju problema.

ASIT
Nova, revolucionarna metoda poticanja kreativnosti. Usavršite svoje vještine kreativnog razmišljanja, unaprijedite svoju karijeru i poboljšajte svoju financijsku situaciju.

Konzultanti za inovacije
Iskusite inovativnost, rješavanje problema i izgradnju vještina kako ih vidi jedan od najpriznatijih inovacijskih konzultanata. Dr. Charles Prather iza sebe ima preko 25 godina iskustva i poslovnih uspjeha koje donosi na naša predavanja i radionice. Pročitajte i brojne priče o uspješnim poslovnim pothvatima.

Kreativna poslovna rješenja
Kreativnost kao nužnost poslovanja. Kako progledati i vidjeti više mogućnosti i prilika oko sebe? Savjeti i “zlatna pravila” kreativnog i inovativnog razmišljanja.

Kreativno podučavanje
Stranica namijenjena kao pomoć svima koji trebaju podučavati druge, bili oni profesionalni učitelji, menadžeri ili voditelji radne grupe. Zanimljive nove ideje i primjeri kreativnog pristupa podučavanju.

Tehnike za poticanje kreativnosti
Opis više od 200 tehnika za razvijanje kreativnosti. Odaberite tehnike koje najviše odgovaraju vašim potrebama i podijelite iskustva s ljudima iz cijelog svijeta na našem forumu.

Tehnike za razvoj uma
Tehnike pamćenja, poticanja kreativnosti, razvoj vještina za olakšavanje i pojednostavljenje svakodnevnog poslovnog i privatnog života. Tehnike koje vam pomažu misliti brže i usredotočenije.

Vježbanje mozga
Vještine kreativnog razmišljanja. Ove će vam vježbe pomoći pri ostvarivanju vaših kreativnih potencijala razvijanjem praktičnih vještina kreativnog razmišljanja u svakoj prilici.

Vježbe za desnu stranu mozga
Vježbe za poticanje kreativnog razmišljanja, olakšavanje potrage za novim idejama. Koristite redovito ove vježbe i posvetite se svim snagama osmišljavanju inovativnih načina poslovanja.

Stranica: 1