Kreativnost i inovativnost: prof.dr.sc. Sanja Pfeifer

 
Pretraživanje
Obavijesti
Ispis teksta

Rok za odgovore na diskusijska pitanja 1-4 je 02.11.2004.  ističe danas. Kolege pozivam da se samostalno uključe i u ostale tematske cjeline kolegija (lekcije 5-9) te da putem diskusijskih niti međusobno komuniciraju i razmjenjuju uvide u probleme i sadržaje kolegija. Rok za diskusijske niti 5,6,7 i 9. je 10.11.2004.

Timski projektni zadaci (word format) moraju biti poslani do 09.11.2004. od strane jednog predstavnika svakog tima na email: pfeifer@efos.hr 

Organizacije
Ispis teksta

Linkovi


Stranica: 1
 
Centar za inovativno vođenje
Informacije o našim radionicama, savjetodavnim uslugama, trening materijalima i načinima suradnje putem Interneta.

Centar za poduzetništvo Osijek
Imate konkretno pitanje vezano za Vaše poslovanje? Ne znate kome se može obratiti u traženju pomoći? Znamo da je svaki Vaš posao jedinstven po svojim zahtjevima. Naši stručnjaci pružit će Vam najbolja iskustva u rješavanju Vaših poslovnih problema. Zajedno ćemo doći do pravih odgovora na Vaša pitanja.

COCD – Centar za razvoj kreativnog razmišljanja
Centar za razvoj kreativnog razmišljanja, vode ga europski stručnjaci na području kreativnosti i inovacija. Vodič kroz proces razvoja kreativnosti. Moguće usluge treniranja i savjetovanja.

Europska poslovna mreža
Ova stranica predstavlja vodič kroz Europsku poslovnu mrežu i poslovne inovacijske centre. Svojim članovima redovno pruža trening materijale o novim trendovima u poslovnom svijetu te obavijesti o najnovijim mogućnostima financiranja.

HITA
HITA – poslovna škola obavlja daljinsko - elektronsko multimedijsko školovanje sa praktičnom izobrazbom te stručno usavršavanje u poduzetništvu, menadžmentu i poslovnoj ekonomiji. Organiziranje seminara o suvremenim načinima vođenja poduzeća.

iPC - INOVACIJSKO PODUZETNIČKI CENTAR RIJEKA
Stranica Inovacijsko poduzetničkog centra Rijeka. Sadrži informacije o savezima i udrugama inovatora koje djeluju u Republici Hrvatskoj kao i osnovne podatke o inovacijskim, konzultantskim i poslovnim uslugama koje nudi našim poduzećima.

Kreativne ideje
Linkovi na organizacije i poduzeća koja pružaju savjetodavne usluge na području razvoja kreativnosti, institucije i programe koji promiču kreativni pristup obrazovanju te ostale značajnije stranice vezane uz kreativno razmišljanje.

Stranica: 1